Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ: 27ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΚΑΙ ΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΝΩΡΙΤΕΡΑ 35ΧΡΟΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕ ΑΠΟ ΤΗ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ;

 

Δημοσιεύθηκε: 23/04/2014 12:39
AIMATA

Νέο σοκ στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ 27χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος τεχνικώνεπιδιορθώσεων σε γκαραζόπορτες-έτσι τουλάχιστον έγραφε η εργατική φόρμα που φορούσε-υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σήμερα το πρωί έβαλε την καραμπίνα κάτω από το σαγόνι του και τίναξε κυριολεκτικά το κεφάλι του στον αέρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσκομείο. Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Όπως πληροφορηθήκαμε ο άτυχος εργαζόμενος έχει υποστεί αφαίρεση από τον πυροβολισμό στο μισό κεφάλι και στα αυτιά και η κατάσταση του είναι κρίσιμη.
Σύμφωνα με συγγενικά του πρόσωπα “οι δουλειές δεν πήγαιναν καλά και αποφάσισε λόγω χρεών να δώσει τέλος στη ζωή του”.
Αυτή είναι η πολιτική του μνημονίου που πέρασε κι έφυγε από την Ελλάδα. Αυτό είναι το επιτυχημένο στόρι του Σαμαρά. Αυτή είναι η Ελλάδα που μπήκε στις αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: