Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Ο ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ

 Με το συνδυασμό της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας» του Νικήτα Κακλαμάνη θα είναι υποψήφιος ο επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» και...
Διευθυντής  του Τμήματος Διατροφολογίας του New York College, Νίκος Κατσαρός.

Ο Ν. Κατσαρός είναι επίσης πρόεδρος του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, ενώ έχει διατελέσει κατά το παρελθόν πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου  Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και έχει υπηρετήσει ως επίκουρος καθηγητής στο University of Southern Georgia (USA), διευθυντής Ερευνών του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», ειδικός γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος.

Μετά την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του κ. Κατσαρού, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για το συνδυασμό μας η συμμετοχή του προσωπικού μου φίλου Νίκου Κατσαρού σε αυτόν. Είμαι σίγουρος ότι οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες θα εκτιμήσουν την εμπειρία, την ικανότητα και το ήθος του»

Δεν υπάρχουν σχόλια: