Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Προκαλεί ξανά η Φ. Πιπιλή: «Ματάκιας ο παππούλης Αμβρόσιος»

 
Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις της Φωτεινής Πιπιλή υπέρ του "ποταμίσιου" Ν. Δήμου και κατά του Αγίου Φωτός, που προκάλεσαν την εύλογη αντίδραση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβροσίου, ζητώντας της να "ντυθεί πρώτα σεμνά και μετά να μιλάει", η βουλευτής της Ν.Δ. προκαλεί εκ νέου λέγοντας ότι είναι: «Ματάκιας ο παππούλης».
 
Μιλώντας στον «ΒΗΜΑ FM», η Φωτεινή Πιπιλή απάντησε στα όσα ειπώθηκαν για την ίδια από τον Μητροπολίτη. «Δεν είναι της παρούσης, αλλά της παρελθούσης. Ένα έχω να πω για τον παππούλη: ματάκιας, μεταξύ μας!
 
Δεν φαίνεται καν το ντεκολτέ στη φωτογραφία. Κάποιος χρυσαυγίτης οπαδός του το είπε, αλλά ματάκιας απεδείχθη, όταν είδε ντεκολτέ που δεν υπάρχει. Κάποιο πρόβατο του ποιμένος, χρυσαυγίτης, είδε ντεκολτέ που δεν υπάρχει.
 
Διότι αν είδαν το δικό μου ντεκολτέ, ε, εντάξει! Και ο φωτογράφος, άλλη φορά, παράκληση, διότι είναι καλά τα παιδιά, αν δεν βλέπουν κάτι, γιατί πάνε να βγάλουν φωτογραφία;
 
Ματάκιας λοιπόν ο παππούλης. Μόνο έτσι μπορώ να συμπεριφερθώ. Ας διαβάσει τι του γράφουν στο amen.gr για τις κατάρες που εκστόμισε ιεράρχες. Και εδώ τελειώνω την ιστορία αυτή», δήλωσε.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: