Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΣΟΚ: Θα αρπάζουν γέρους, γριές, στρώματα, κουζινομάχαιρα κ.λπ...

 

gria-ilikiomeni... με φοροεπιδρομές!...


Οι εφοριακοί που θα μπουκάρουν, έχουν το πράσινο φως να ψάξουν παντού για ό,τι μπορεί να αποπληρώσει τα χρέη προς το Δημόσιο.

Με τη βούλα του...
Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ( 14-10 ψήφοι) και της κυβέρνησης (152-0 ψήφοι) αρχίζουν άμεσα χιλιάδες φοροεπιδρομές σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους και χωρίς την παρουσία εισαγγελέα, που κρίνεται περιττός και άχρηστος, σε όσους οφείλουν οποιοδήποτε ποσό!

Οι εφοριακοί που θα μπουκάρουν, έχουν το πράσινο φως να ψάξουν παντού για ό,τι μπορεί να αποπληρώσει τα χρέη προς το Δημόσιο, χρήματα κρυμμένα, πίνακες, καναπέδες, πιάτα, κουζινομάχαιρα, χέστρες, προφυλακτικά και οτιδήποτε άλλο, έναντι των οφειλών.

Θα κατάσχονται επίσης οι γέροι και οι γριές και θα πωλούνται σε παζάρι και όσα πιάσουν.

Σκέψη να απαγάγονται και τα μωρά αποκλείστηκε, αλλά πάντα βρίσκεται στο πίσω μέρος του ανύπαρκτου μυαλού των κυβερνώντων.

Υπολογίζεται ότι από αυτή τη φοροεκστρατεία θα εισπραχθούν περίπου 452.578 στρώματα, αφού δεν θα υπάρχουν χρήματα από κάτω.

Οι έλεγχοι και κατασχέσεις θα είναι στα πρότυπα των ΗΠΑ ακόμα κι αν υπάρχουν ενδείξεις κι όχι αποδείξεις για φοροδιαφυγή. Θα υπάρξουν μάλιστα και βομβαρδισμοί των κατοικιών των οφειλετών κατά τα πρότυπα της Γάζας και θα αρπάζουν από τα ερείπια ό,τι απομείνει από τις ανηλεείς φορολογικές επιδρομές...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: