Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Βίντεο: Το Κίεβο απελευθερώνει βαρυποινίτες και τους στέλνει στην Α.Ουκρανία προς διάπραξη εγκλημάτων πολέμου

ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ "DIRTY DOZEN"
 
16:58
10/08/2014
 
Το Κίεβο απελευθερώνει βαρυποινίτες και εμπόρους ναρκωτικών και τους στέλνει στην Α.Ουκρανία για να διαπράττουν εγκλήματα προς τρομοκράτηση του ντόπιου πληθυσμού, αλλά και για να δίνουν τις συντεταγμένες θέσεων των ρωσόφωνων, ή κατοικημένων οικοδομικών τετραγώνων στο ουκρανικό πυροβολικό.
 
Στους ρωσόφωνους είχε προκαλέσει έκπληξη το γεγονός ότι οι βολές των Ουκρανών ήταν υπερβολικά ακριβείς, είτε στο να χτυπούν αμάχους σε νσοκομεία, σχολεία, και πολυκατοικίες, είτε στο να χτυπούν οδοφραγματα και οχυρές θέσεις των δυνάμεων Αυτοάμυνας εντός των αστικών συγκροτημάτων.
 
Στο βίντεο που έχει αγγλικούς υπότιτλους ο φυλακισμένος Ουκρανός που συνελήφθη στο Λούγκανσγκ, ομολογεί ότι την ίδια μέρα με αυτόν απελευθερώθηκαν 36 ακόμα βαρυποινίτες! Ενώ λίγο πιο πριν είχαν απελευθερωθεί άλλοι 50 σε ομάδες των 25 ατόμων. Ο όρος της απελευθέρωσης είναι να προκαλούν τον τρόμο στον πληθυσμό της Α.Ουκρανίας, δολιοφθορές (στα ουκρανικά μέσα τους παρουσιάζουν ως Ουκρανούς πατριώτες σε δύο περιοχές που 85% ψήφισαν απόσχιση από το Κίεβο), και στοχοποιηση των δυνάμεων των ρωσόφωνων από το ουκρανικό πυροβολικό.
 
Προφανώς στο Κίεβο είχαν υπόψιν τους την γνωστή ταινία Dirty Dozen με τον Lee Marvin και την εφάρμοσαν σε ουκρανική εκδοχή.
 
Υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικές μέρες εξοντώθηκε το ουκρανικό τάγμα "Krivbass" το οποίο αποτελούνταν στην κυριολεξία από Ουκρανούς ποινικούς του Δεξιού Τομέα, και μεσα σε αυτό σκοτώθηκε ο Ουκρανός στρατηγός  Vladimir Kardabnev ο οποίος και καταζητούνταν για εγκληματα πολέμου.
 
Ο σκοπός της ενέδρας ήταν εξαρχής η εξόντωση του Vladimir Kardabnev ενώ μαζί με αυτόν εξοντώθηκε και ο έτερος εγκληματίας πολέμου μισθοφόρος Maxim Kachur, ο οποίος ανήκει και στο νεοναζιστικό "Δεξιό Τομέα". 
 
Μαζί διοικούσαν το τάγμα 'Krivbass'  φημισμένο για την κακοποίηση πολιτών και για δολοφονίες αιχμαλώτων. Επίσης να σημειωθεί ότι από το συγκεκριμένο τάγμα είχαν υποβάλλει σε βασανιστήρια δημοσιογράφο ουκρανικού τηλεοπτικού  καναλιού "112"  τον Roman Hnatiuk.
 
O στρατηγός θεωρούνταν ότι ήταν μπλεγμένος και με εμπορία ναρκωτικών και μάλλον περισσότερο "αυτοδιορίστηκε" στρατηγός με την σιωπή του Κιέβου παρά ήταν πραγματικα.
 
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: