Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Γερμανικά άρματα μάχης «εισέβαλαν» στην Ουκρανία μέσω Πολωνίας!

 

14/9/14
Σύμφωνα με κατοίκους της Δυτικής Ουκρανίας, οι οποίοι μέσω κινητών τηλεφώνων και άλλων μέσων δικτύωσης, κατέγραψαν την είσοδο φάλαγγας 34 γερμανικών αρμάτων leopard, στην Ουκρανία μέσω της Πολωνίας. Η φάλαγγα αυτή κινήθηκε μέσω της περιφερειακής οδoύ της πόλης Lviv. Οι Φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο και όλοι οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων, «είδαν» τα γερμανικά άρματα μάχης, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο. vesti.ru. 

Επίσης αναφέρθηκε προηγουμένως, η διέλευση προηγουμένων των γερμανικών αρμάτων, στην πόλη Ternopil στα σύνορα Πολωνίας-Ουκρανίας. Τονίζεται ότι σύμφωνα με τους τοπικούς bloggers, τα γερμανικά "Leopard" κινούνται σαφέστατα ανατολικά. 

Από τις 15 Σεπτεμβρίου στην Ουκρανία θα ξεκινήσουν νατοϊκές στρατιωτικές ασκήσεις, στις οποίες θα συμμετέχουν στρατεύματα από 15 χώρες. Ωστόσο, τα γερμανικά άρματα κινούνται σύμφωνα με τα μέσα δικτύωσης, πολύ ανατολικότερα από τον τόπο της άσκησης.

Πάντως για πρώτη φορά μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, γερμανικά άρματα μάχης εισέρχονται στην Ουκρανία. Επίσης οι συγκρούσεις στην Ουκρανία κατέστησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως το υπ’ αριθμόν 1 τρόπο πληροφόρησης της κοινής γνώμης, με ειδήσεις σε «real time», καθώς και φωτογραφικό υλικό ανεκτίμητης αξίας. 

Η ουσία είναι ότι, λόγω της άσκησης του ΝΑΤΟ στην δυτική Ουκρανία, είτε λόγω βοήθειας στους ρωσόφωνους, έχουμε και πάλι «συσσώρευση», στρατιωτικών δυνάμεων, Ρωσίας, και ΝΑΤΟ, στην περιοχή. 


Βίντεο εδώ
- See more at: http://www.hellas-now.com/2014/09/blog-post_879.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#sthash.wIFZvEHV.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: