Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ McCAIN EINΑΙ Ο ΧΑΛΙΦΗΣ ;

 

Posted by nektaritsa στο Αυγούστου 11, 2014

10300788_489368101166296_3931623860919362004_n

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

O Γερουσιαστής M. McCain υπέρμαχος της συριακής αντιπολίτευσης και άτυπος συντονιστής της άλλοτε από Τουρκία κι άλλοτε από τα κατεχόμενα της Συρίας φωτογραφήθηκε σε μια από τις συναντήσεις του με κλιμάκια της συριακής αντιπολίτευσης και με έναν κάποιον που η καταπληκτική του ομοιότητα με τον χαλίφη Abu Bakr Al-Baghdadi έχει προβληματίσει.Η επίμαχη φωτογραφία όπως και άλλες όπου και πάλι τα 2 πρόσωπα είναι μαζί κάνουν το γύρο του διαδικτύου προς ταυτοποίηση.

ο γερουσιαστής με τον πρώην επικεφαλή του ένοπλου σκέλους της συριακής αντιπολίτευσης Ιdris και τον άνθρωπο μυστήριο
ο γερουσιαστής με τον πρώην επικεφαλή του ένοπλου σκέλους της συριακής αντιπολίτευσης Ιdris και τον άνθρωπο μυστήριο

Ο Γερουσιαστής σχολιάζοντας την προχθεσινή συνέντευξη του Ομπάμα για τις αερπορικές επιδρομές στο Ιράκ έίχε τονίσει ότι αυτές οφείλουν να επεκταθούν και επί συριακού εδάφους στο κομμάτι που ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος.Η «ISIS έσβησε τα συροιρακινά σύνορα σημείωσε ” ωστόσο ο Πρόεδρος εννοώντας τον Ομπάμα « δεν μίλησε μέχρι τώρα για Συρία.” (9/8/14 nytimes)

Οι αποκαλύψεις χιονοστιβάδα του Snowden δεν μπορούσαν να αφήσουν στο απυρόβλητο και τον περιβόητο χαλίφη.

Όλα τα τελευταία ντοκουμέντα top-secret που εξέτασε ο δημοσιογράφος Gqlenn Greenwald μεταξύ των 1,7 εκατομυρίων αρχείων που διοχετεύθηκαν από τον πρώην πράκτορα της CIA Edward Snowden ρίχνουν φως εκ νέου στην επικαιρότητα.

Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που διοχετεύθηκαν από τον Snowden, η CIA και η Mossad εκπαίδευσαν τον Abu Bakr Al-Baghdadi τον νυν χαλίφη του Ισλαμικού Κράτους που πάμπολλα δημοσιεύματα τον φέρουν να έχει και εβραική καταγωγή με πραγματικό όνομα Simon Elliot (veteranstoday).Το Ισλαμικό Κράτος δομήθηκε στην Αίγυπτο για να πολεμήσει την κυβέρνηση του Bashar al-Assad.Δέχθηκε όπλα από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και αυτές της Μ.Βρετανίας και χρηματοδοτήθηκε από τη Σαουδική Αραβία και τη μοναρχία του Κατάρ.Ο Abu Bakr Al-Baghdadi στρατολογήθηκε την περίοδο 2004 και 2009 που ήταν φυλακισμένος στο Guantanamo από CIA και Mossad για να προσελκύσει τζιχαντιστές από παντού σε ένα μέρος ώστε να τους στρέψει μακριά από το Ισραήλ. (agoravox. 7.08.14,il manifesto)

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: